Hotel VILLA ARIA je savremeni novo izgrađeni luksuzni hotel na samo 350m udaljenosti od mora i Starog grada. Ovaj hotel sa četiri zvjezdice je pozicioniran na prelijepoj lokaciji u tihom naselju, a ipak u blizini drevnog Starog grada i pristaništa.

Raspolaže sa 8 luksuzno opremljenih studio apartmana, 8 komfornih jednosobnih apartmana i 2 luksuzna dupleks apartmana, što ukupano čini kapacitet od 18 smještajnih jedinica sa 50 ležajeva.

Kompletan enterijer i namještaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od najsavremenijih materijala sa posebnom pažnjom, da boravak gostiju koji se odluče za naš hotel učini što prijatnijim. Svi apartmani su opremljeni mini barom, sefom, satelitskom televizijom i internet mrežom.

Svaka smještajna jedinica ima balkon sa mobilijarom, predivan pogled na more, Stari grad, Sveti Stefan i Marinu. U okviru objekta postoji ljetnja bašta ušuškana u oazi zelenila orijentisana prema šumi u kojoj gosti našeg objekta mogu naći mir i osvježenje u vrelim ljetnjim danima. Hotel ima sve odgovarajuće prateće sadržaje: restoran, lift, parking, rent a car. U wellness centru hotela gostima su na raspologanju sauna, parno kupatilo i teretana.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje će učiniti sve da Vaš boravak kod nas učini što prijatnijim.